Zicht Op Zee in De Panne - appartementverhuur

Categorie
Adres
Zeedijk 101, 8660 De Panne
Provincie
Voordeel

Vakantie in De Panne aan de zeedijk en het strand en bijna in Plopsaland.

Een zeer rustig en kindvriendelijk appartement. Een plaats waar je echt tot rust kan komen. Het is ook een omgeving waar er voor iedereen iets te beleven valt! Wil je naar de zee, strand, wandelen, winkelen of een uitstap met de tram… Zelfs al is het minder mooi weer, dan kan je in de omliggende dorpjes en of steden ook een bezoek brengen zoals: Veurne, Diksmuide, Koksijde, Nieuwpoort, Duinkerke…

De Panne: Speel samen met het gezin de unieke citygame 'Rosalie', een dagje Plopsaland, ontdek het boerderijleven op de kinderboerderij, amuseer je te pletter op de speelpleinen of bouw het grootste zandkasteel op het strand. Twijfel je nog? Je kinderen overtuigen je wel!

De Panne bezit het breedste en gaafste strand van onze kust, alsook uitgestrekte beschermde natuurgebieden met bos en duin, waar u schitterende wandelingen kunt maken. De geklasseerde Dumont-wijk met typische belle-époque architectuur, de stijlvolle Esplanade en wandeldijk met sympathieke terrassen ontdekt u slentergewijs. Er is een levendige winkelstraat en een zeer uitgebreid aanbod eet- en drinkgelegenheden.

Wil je nog meer info stuur een mail en wij sturen zoveel mogelijk door. Of reserveer en geniet er van !

Dominik.geys@gmail.com of voor meer info zie de site : www.zichtopzeeindepanne.be

Alle houders van de docentenkaart krijgen een korting van 10% bovenop de officiële prijs (zie website)! Kan je je familie en/of vrienden overtuigen om op een andere periode te boeken krijg jij en de persoon die je aanbrengt een extra 5% per boeking.

Graag vermelden bij je reservatie of aanvraag dat je houder van een Syntra docentenkaart bent.

Groeten jullie collega Dominik Geys