Historium

Categorie
Adres
Markt 1, 8000 Brugge
Provincie
Voordeel

Het Historium is de meest bezochte toeristische attractie van Brugge: een wonderlijke historische beleving, die u meeneemt op een tijdreis naar de Brugse Middeleeuwen.

In de Historium Story wandelt u door zeven historische themakamers met decor, film en speciale effecten. Met een audioguide hoort u alles over de Gouden Eeuw van Brugge en waant u zich even in de tijd van Jan van Eyck.

Aansluitend vindt u in de Historium Exhibition meer informatie over de Brugse Middeleeuwse gebruiken en kunt u op zoektocht met de Family Trail: plezier gegarandeerd voor het hele gezin.

Ook iedereen die wil proeven van virtual reality maakt met de Historium Virtual Reality een indrukwekkende tocht door het oude Brugge. Een intense ervaring die u voelt tot in de toppen van uw tenen.

Het Historium is het hele jaar door open van 10u tot 18u, ook op zon-en feestdagen. Tickets te koop tot 17u. Ontdek het volledige aanbod van het Historium op www.historium.be.

Uw voordeel:

  • € 12.50 ipv € 14.00 voor een Explorer Ticket (Historium Story + Historium Exhibition)
  • € 16.00 ipv € 17.50 voor een Time Traveller Ticket (Historium Story + Historium Exhibition + Historium Virtual Reality)
  • € 18.00 ipv € 19.50 voor een Thirsty Time Traveller Ticket (Historium Story + Historium Exhibition + Historium Virtual Reality + drankje Duvelorium)